Mindful Run wat is dat eigenlijk?

Mindful Run is een combinatie van hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness.
Door het toepassen van de technieken herken je patronen, die kun je als je wilt veranderen en daardoor voel je je mentaal sterker en fysiek fitter.
Tijdens de cursus leer je diverse technieken waardoor je al snel minder stress ervaart en waardoor je uithoudingsvermogen omhoog gaat.
Door meer aandacht te geven aan het huidige moment is het mogelijk om je manier van denken te veranderen en om meer plezier te ervaren tijdens het lopen maar ook al die andere uren op de dag.
Mindful Run heeft als doel jou op een fysieke en een mentale manier te trainen. Mindful Run is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde hardloper. Mindful Run is gewoon Fun…

 

Plezier boven prestatie

Mindful Run heeft mij weer echt het plezier in (hard)lopen teruggegeven. Waar ik voorheen bezig was met de prestatie, het doel of het resultaat lukt het mij nu steeds beter om te genieten van elke run of walk die ik doe. Een heel gekke gewaarwording voor iemand die altijd overal de beste in wil zijn, maar het geeft mij een hoop plezier om te merken dat het ook samen kan gaan.Mindful Run is een bewustwordingsproces en ik leer je graag hoe het werkt.
Het hele jaar door starten er weer nieuwe cursussen. Naast de basiscursus ben ik ook heel blij om de langverwachte vervolgcursus aan te kunnen bieden aan deelnemers die een vervolg en verdieping willen. De vervolgcursus bied ik aan op verzoek. In de prachtige bossen van Landgoed Beekhuizen of Rozendaal gaan we afwisselend rennen, maar vooral ook stilstaan.
En voor zwangere of pas bevallen dames is er de 5 weekse Mindful Walk & Zwanger.
Wil je je aanmelden voor een cursus vul dan het onderstaande formulier in. De kosten bedragen €95,- voor 5 lessen van 1,5 uur. Een kennismakingsclinic kost €15,- voor 1,5 uur.

Aanmelden

 .

www.mindfulrun.nl