Tijdens de zwangerschapscursus van Mindful Run leren wij je om beter te worden in voelen, zodat je goed leert luisteren naar je lichaam. Je leert je grenzen beter aan te voelen. Je leert hoe je veilig kunt bewegen/sporten tijdens je zwangerschap zonder prestatiedruk. Je leert hoe je mindfulness technieken toe kunt passen om beter te ontspannen en bewuster te leven. En je leert wat het effect is van ademhaling in relatie tot stress. Met de tools en technieken uit de Mindful Run & Zwanger kun je meer genieten van je zwangerschap en daarna.

Geschikt voor:

– Iedereen die wil wandelen tijdens de zwangerschap (advies is aanmelden tussen 14 – 26 weken*)

– Iedereen die wil blijven hardlopen tijdens de zwangerschap (advies is aanmelden tussen 14 – 26 weken*)

– Iedereen die weer wil starten met bewegen na de zwangerschap (v.a. 6-8 weken Mindful Run/Walk & Moeder)

* Stuur als je minder dan 14 weken of meer dan 26 weken zwanger bent een bericht mee bij de aanmelding wat de reden is om graag buiten deze periode om te willen starten.

“Zelf was ik altijd op zoek tijdens de zwangerschap en daarna naar een combinatie als deze. Fysiek fit blijven en bewust je conditie opbouwen na de zwangerschap, maar ook het leren omgaan met alle veranderingen in je lijf, hormonen etc.. Wel in beweging zijn, maar ook je grenzen goed leren aanvoelen. En hoe ga je om met al die onzekerheden tijdens een zwangerschap en de hectiek daarna? De mindfulness oefeningen hebben mij hier enorm bij geholpen. De combinatie van inspanning en ontspanning, maar wel lekker in de buitenlucht”.

We gaan je in deze cursus niet leren ‘ puffen’. We gaan ook niet 1,5 uur trainen. De cursus is echt gericht op hoe je zelf zo goed mogelijk in balans blijft, wat vervolgens weer een positief effect heeft op je baby en je omgeving tijdens en na de zwangerschap. Wij geven jou deze technieken mee op een verfrissende, actieve en leuke manier. Deze cursus is een cadeautje aan jezelf.

Na de cursus kun je de technieken zelfstandig toepassen en op jouw niveau doorgaan met bewegen / sporten. Wij kunnen je tevens helpen om een goede aansluiting te vinden als je liever in een groep beweegt. Deze cursus kan ook prima samenlopen met een andere vorm van bewegen tijdens de zwangerschap.

Wil je je aanmelden voor een cursus vul dan het onderstaande formulier in. De kosten bedragen €95,- voor 5 lessen van 1,5 uur. Een kennismakingsclinic kost €15,- voor 1,5 uur.

Aanmelden

 .

www.mindfulrun.nl