Burn-out

“Trillend van oververmoeidheid en constante spanning zat ik bij mijn huisarts. Bij het dringend advies om thuis te blijven barstte ik in tranen uit. Ik had mijn emoties niet meer onder controle en was helemaal op.” Helaas kampt 1 op de 7 werknemers van de beroepsbevolking met vergelijkbare klachten die (kunnen) leiden tot burn-out en depressie.

Klachten

Herken jij bij jezelf ook bovenstaande klachten? Slaap je slecht? Ben je continu moe? En loop je continu te rennen, maar toch een beetje achter de feiten aan? Of herken je jezelf juist helemaal niet meer de laatste tijd omdat je sneller geïrriteerd bent en uit je slof schiet? Dan wil ik je heel graag helpen.

Voorkomen is beter dan genezen

Het consequent negeren van alle signalen die je krijgt lijkt heel logisch, maar is niet natuurlijk. Leer luisteren naar je lichaam, dan hoeft het ook niet te schreeuwen om jouw aandacht te krijgen. Spanningsklachten zijn niet gezond, ze horen er niet gewoon bij, en ze gaan ook niet vanzelf weg. Maar ik kan je wel helpen om bewuster te worden van wat je voelt, en om bewuster te worden van je patronen en valkuilen en om je te helpen om hier op een andere manier mee om te gaan.

Herstellen

En ook als je  wel te ver bent gegaan en het eigenlijk niet meer over preventie van een burn-out gaat is er een oplossing. Een oplossing die al in jou zit, maar die met mijn hulp gaat zorgen dat je herstelt van je burn-out. En beter nog, het stelt je in staat om terugval te voorkomen.

 

Wandelcoach

Als wandelcoach van Mindful Run werk ik volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Letterlijk en figuurlijk stap voor stap werk ik met jou aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel en daarna bouwen we jouw eigen kracht op. Samen verkennen we de bossen rondom Arnhem en maken we gebruik van wat er op ons pad komt.
Elk coachingstraject bestaat uit 6 sessies en start met een intake om kennis te maken en de coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder en weten we of het klikt. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag. Het tarief voor coaching bedraagt €75,– per uur.

Contact opnemen

Bel mij op 06-51405506, of vul onderstaand formulier in en ik neem heel snel contact met je op.