Clinics

Mindful Run clinic als onderdeel van bijvoorbeeld een teambuildingsdag, een heidag of een MT-sessie. Het thema van de dag kan worden geïntegreerd in de clinic. Denk hierbij aan o.a. vertrouwen, samenwerken, stressmanagement, teambuilding, zorgen voor elkaar, resultaten boeken, inleven in de klant, Agile werken etc. In deze clinic wordt gebruik gemaakt van de methodieken die hierbij effectief kunnen zijn zoals RET, NLP en TA.

Spreker

Als spreker over het thema vitaliteit in organisaties, of als dagvoorzitter voor evenementen. Ook hier wordt in overleg gekozen voor een rode draad of thema als kapstok voor de dag.

 

Coaching

Individuele Coaching. Voor medewerkers die eigen gedrag willen aanpakken om zo effectiever te zijn in hun werk en privéleven. Daarnaast ook geschikt om in te zetten bij symptomen van stress (preventief) of bij medewerkers die uitvallen door burn-outs of spanningsgerelateerde klachten. In een traject van gemiddeld 5 -10 sessies werken we aan acceptatie en herkenning van eigen stressoren, het vergroten van veerkracht en draaglast, en het verankeren in nieuw gedrag.

Teamcoaching. In een maatwerktraject wordt het team sterker/beter of anders geladen. Belangrijk hierbij is dat er niet alleen wordt gewerkt aan het team, maar dat er ook aandacht is voor het individu.

 

Training

Mindful Run/Walk trainingsprogramma 5 of 10 weken (voor groepen). Dit programma is bedoeld om medewerkers fitter te maken op een laagdrempelige manier. Onder begeleiding gaan we hardlopen of Powerwalken. De medewerker werkt aan zijn fysieke conditie en daarnaast wordt ook zeker de mentale fitheid.